once upon a time
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

...

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
tale chat
Staff
Adelinda Goldschmidt Rap2 Adelinda Goldschmidt Adeli Adelinda Goldschmidt Csizms2 Adelinda Goldschmidt Garf
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (91 fő) Vas. Okt. 20, 2024 12:05 pm-kor volt itt.
Top posters
Adelinda R. Goldschmidt
Adelinda Goldschmidt Vote_lcapAdelinda Goldschmidt Voting_barAdelinda Goldschmidt Vote_rcap 
Garfield Boots
Adelinda Goldschmidt Vote_lcapAdelinda Goldschmidt Voting_barAdelinda Goldschmidt Vote_rcap 
Minerva Marshall
Jasmine L. Agrabah
Ella Cendrillon
Kiara Lionel
Megara Heaven
Cedric A. Mallory
Belle Bookwille
Grimhilde Black

Adelinda Goldschmidt

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Adelinda R. Goldschmidt
Admin
Admin
Adelinda R. Goldschmidt

Hozzászólások száma : 62
Comments : Adelinda Goldschmidt Tumblr_lbi90eHoh21qc2a2so1_500

Adelinda Goldschmidt Empty
TémanyitásTárgy: Adelinda Goldschmidt   Adelinda Goldschmidt EmptyVas. Feb. 26, 2012 8:23 am

♦️ ADELINDA RAPUNZEL GOLDSCHMIDT♦️
♦️Tangled♦️

Adelinda Goldschmidt Tumblr_lnqh60ApWt1qdyyq2

“You've got to fight for your every dream, because who's to know, which one you let go would've made you complete!”

personal details

Név: Adelinda Rapunzel Goldschmidt
Becenév: Adel, Linda, Adelinda - a Rapunzelt nem szereti
Meseszereplő: Aranyhaj és a nagy gubanc
Kor: 20
Születési hely és idő: 1991. augusztus 12.; Georgetown
Foglalkozás: egyetemi hallgató, újságírónak készül, illetve kisebb fellépései vannak a város különböző pontjain. Nincs mit tenni, jó hanggal áldotta meg a sors. Rolling Eyes
Csoport: hercegnő
Oldal:

about me

Szeret: énekelni; táncolni; írni; társaságban lenni; olvasni; beszélni; filmet nézni; szórakozni; nevetni
Nem szeret: csend; magány; unalom; titokzatosság
Fóbiák: a pókok.. fúúj. Azok milyenek már?
Álmok: csak egy vágyam volt, amíg a toronyban éltem, látni a kinti világot. Most megtalálni Flynnt.
Egészségi állapot: nem mondanám betegségnek, de mégis. Szinesztéziás vagyok.
Erősség: nagyon jó hangomvan
Gyengeség: hogy visszafogjam magam.. na abban nagyon béna vagyok.
Egyebek: az átlagnál 'kicsit' hosszabb a hajam.
Jellem: Néééézüüük csaaak. Kezdjük az elején. Azaz ott, hogy nagyon sokat tudok beszélni olyan dolgokról, amikről felesleges. De na, hát most ez van. Kicsiiiiit hiperaktívnak születtem, tessék már elnézni. Egyébként életvidám vagyok, ropppant segítőkész, és mosolygós. Sose törik le a kedvem.. najó, ez így nem igaz, nekem is vannak gyenge pillanataim, amikor könnybe lábad a szemem, de ez azért nem fordul elő annyira sűrűn. Annyira, Na miiiindegy, ne is részletezzük a rossz kedvemet, mert megint rámtör. Óóóó, nem, mégsem.
mirror mirror on the wall who's the fairest of them all

Külső: Szőke, baromi hosszú hajam, és két szép zöld szemecském van, amivel olyan szépen, és áthatóan tudok nézni, hogy még neked is megesik rajtam a szíved. Nem vagyok túl magas, de túl alacsony sem, éppeghogy 163 centiméteremmel tökéletesen elvagyok. Vékony vagyok, és szép.. ennyi. ^^
Különleges ismertető: a hajam, és egy karkötő, amit sosem veszek le. SOSEM!
play by: Frida Gustavsson

Moments of my life

- Mond meg nekem, mit tudsz felhozni a mentségedre, Jas??- egy serpenyővel hadonásztam Jasmine felé, miközben idegesen járkáltam fel-alá, és folyamatosan magyaráztam, mindent egy szuszra. - Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy ki kellett menned oda, és úgy csinálni, mintha... mintha nem is tudom mi lenne. Én meg itt vártam, és hari vagyok, azaz mérges, mert áááá, én ezt nem tudom elhinni. A te hibád az, hogy most ennyire idegesen, azaz nem, mert nem vagyok mérges, csak nyugodt sem, és muszáj járkálnom... - itt szusszantottan egyet -..., de akkor sem tudom megérteni, miért, mit, merre, magyaráázd eeel, könyörgöm. - csak nagy pislogásokat láttam az említett személytől, így továbbra is járkáltam, miközben a serpenyővel hadonásztam össze-vissza. Aztán egy hirtelen pillanatban véletlen Jasmine fején koppant a konyhai eszköz, mivel nem mondanám, hogy a magyarázkodás közben annyira figyeltem volna arra, mit csinálok. De hát most na, nem tudok ennyi felé koncentrálni, ha ennyire zakatol az agyam. Megálltam, és lehuppantam Jas mellé.
- Bocsiiiii, nem akartam, tényleg, sajnálom, naaaa... ugye nem fáj... jó, de akkor nem nagyon... ouf... bocsikaa. - egy hoppá mosoly kíséretében vállat vontam, miközben letettem magam mellé a kezemben szorongatott serpenyőt, és feltápászkodtam, hogy hozzak egy zacskó jeget. Már a hűtőszekrénynél tartottam, és kivettem egy pár kockát, amikor megborult a kezemben tartott zacskó, és az összes jegecske rám, illetve a ruhámba ömlött. Ennek köszönhetően mindent eldobtam, ami a kezemben volt, és egy fura tánc félét jártam, miközben "aucs" "jaaaaaaaj", és "áháhááááá hideeeg" kiáltások, sikongatások hagyták el a számat. Bentről csak a nevetést hallottam, így amikor abbahagytam a szenvedést, amit a hidegnek köszönhettem, besétáltam, és elnevettem magam. - Még kiröhögsz? Na kösziiii. - egy pöppet sértetten fordultam el, de azért elmosolyodtam. Aztán kopogtak. Kinyitottam az ajtót, de nem volt ott senkit. A kutyamindenit, hát ezt viccesnek hiszik? Nem tudom, szerintem baromira nem vicces, amit csinálnak, de mindegy. Aztán lenéztem. Ott volt egy boríték a lábtörlőn. Felemeltem, és a nevem szerepelt rajta. Feladó nuku. Na hát, mindegy, gondoltam kinyitom. Kár volt.. ugyanis itt jött el az a pillanat, hogy megkomolyodtam kemény 24 órára, és csak kattogott az agyam azon, ki küldhette. A tartalmának megosztását inkább hanyagolom. De annyit megsúgok; köze van a múltamhoz.
Vissza az elejére Go down
https://onceuponatime.hungarianforum.net
Garfield Boots
Admin
Admin
Garfield Boots

Hozzászólások száma : 21
Comments : Adelinda Goldschmidt Mjoaiq

Adelinda Goldschmidt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Adelinda Goldschmidt   Adelinda Goldschmidt EmptyVas. Feb. 26, 2012 8:35 am

Oké, azt nem hagyhatom figyelmen kívül, hogy kegyetlen bánásmódban részesítetted Jass-t....így kénytelen kelletlen de...
jó hülyülök persze hogy: ELFOGADVA
de vigyázz, mert rajtad tartom a szemem >.<
Vissza az elejére Go down

Adelinda Goldschmidt
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
once upon a time :: &&ready characters :: Őket már elfogadtuk :: Hercegnők-
Ugrás: