once upon a time
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

...

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
tale chat
Staff
Megara Heaven Rap2 Megara Heaven Adeli Megara Heaven Csizms2 Megara Heaven Garf
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (91 fő) Vas. Okt. 20, 2024 12:05 pm-kor volt itt.
Top posters
Adelinda R. Goldschmidt
Megara Heaven Vote_lcapMegara Heaven Voting_barMegara Heaven Vote_rcap 
Garfield Boots
Minerva Marshall
Jasmine L. Agrabah
Ella Cendrillon
Kiara Lionel
Megara Heaven
Cedric A. Mallory
Belle Bookwille
Grimhilde Black

Megara Heaven

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Megara Heaven
Hős
Hős
Megara Heaven

Hozzászólások száma : 6

Megara Heaven Empty
TémanyitásTárgy: Megara Heaven   Megara Heaven EmptySzomb. Feb. 25, 2012 11:57 am

Megara Hailee Heaven

Megara Heaven Tumblr_lu5exzG3OW1r54gvgo1_500

"Nem kell nekem szerelem....nem és kész."

personal details

Név: Megara Hailee Heaven
Becenév: kizárólag Meg
Meseszereplő: Herkules fejének elcsavarója
Kor: 20
Születési hely és idő: 1992. január 12. Georgetown
Foglalkozás: Párkapcsolat terapeuta
Csoport: hercegnő (?)
Oldal:

about me

Szeret: Davis McCules (de ki vallaná be), a munkám, forrócsokoládé egy fárasztó nap után
Nem szeret: a munkával járó stresszt, az érthetetlen embereket, azokat pasikat, akik a barátnőjüket okolják, ha kapcsolatuk tönkre megy
Fóbiák: rettenetesen félek a kígyóktól, valamint a tűztől
Álmok: szeretnék családot, ha már nekem nem lehetett
Egészségi állapot: enyhe vérszegénység
Erősség: a rábezélőképességem világrengető
Gyengeség: a szerelemben...pocsék vagyok és szerencsétlen
Egyebek: van egy édes kiskutyám, akit legjobb barátomtól, Phil-től kaptam és a Hádész névre hallgat
Jellem: Munkámból kifolyólag sokan ismernek. Kedvesnek, humorosnak és megértőnek tartanak, de olykor nálam is elszakad a cérna. Van az életemben egy egy olyan nap, amikor elvonulok a világ elől, számot vetek az addigi életemről és ezzel lezárok egy számomra keserédes korszakot. Szeretek az embereken segíteni, ez számomra lételem, bár néha úgy érzem, szívem szerint ártanék nekik. Hogy megtapasztalják, nem csak a jó és a rózsaszín van az életben.
Nem sűrűn bántok meg embereket, de olykor, ha egy barátomat megbántják, bizony kieresztem a karmaimat és kultúrált ember módjára elintézem az illetőt.
Egy szó, mint száz, bipoláris személy vagyok, az érzelmeim két véglet közöt mozognak és nehéz lenne behatárolni, pontosan mit is érzek a világgal és magammal kapcsolatban.

mirror mirror on the wall who's the fairest of them all

Külső: Magas, már már betegesen vékony lány vagyok, hosszú barna hajjal, amelyekhez csokoládé barna írisz társul. A hajamat sosem vágatom le, elég hosszú már, talán csak épp annyit, hogy egészséges legyen. Telt, vérvörös ajkaim vannak, amelyen legtöbbször hívogatóan kacér mosoly ül. Bőröm hibátlan, enyhén napbarnított, bár ez azt hiszem a genetikának közönhető.

Különleges ismertető: A hosszú hajam, valamint a harcművészetek iránt való rajongásom. Jelenleg kendót tanulok, de a karate is fő sportom.
play by: Megan Fox

Moments of my life

Sosem akartam én panaszkodni, sosem akartam én abba a fotelba ülni, ahol a pácienseim ülnek. Ám ennek most eljött az ideje. Legjobb barátom és egyben kollégám, Phil ül velem szembe. Szemüveg keretezi oális arcát, amögül néz rám komoly arckifejezéssel az arcán. Már vagy 20 perce azt várja, hogy megszólaljak, hogy belekezdjek a panasz áradatomba, ám képtelen vagyok rá. Újabb kínkeserves 10 perc teleik el, mikor végre sóhajtok egy hatalmasat és belekezdek a mondancómba.
-Ha volt is bűn, mit elkövettem,már régen leróttam az árát. Nem kell több férfi, aki átver, nem kell több gyötrelem, sóhaj, ábránd. - Fakadtam ki. Hallottam, ahogy Phil tolla eszeveszetten serceg a papíron. Nem akartam én ezt. Nem akartam, hogy rólam is legyen egy mappa a sok szerencsétlen szngli mellett, akia zért keres fel engem, hogy tanácsokkal lássam el a mielőbbi partner fogás érdekében.
-Tudjuk jól, hogy mi a bajod, tested-lelked remeg, akkor is ha nem akarod. - Válaszolt Phil, majd letette a tollat és sokatmondóan rámnézett. Vajon hogy érti, hogy "mi"? Ki az, aki még tudja, hogy sóvárogva várom McCules hívását? Hiszen csak neki mondtam el.
-Ó,nem. - Ráztam meg a fejeme és felállni készültem a fotelből, de Phil irdatlan erővel visszanyomott. Hát most már tényleg beszélnem kell róla? Ki kell teregetnem a szennyest? Még a legjobb barátomnak sem panaszkodom arról, mennyire elcseszett a szerelmi életem. Tudja ő azt jól.
-Éj sötét a verem, mégis benne terem meg a boldogság. - Mosolygott rám Phil kedvesen, összecsukta a mappát, ami az ölében pihent és lerakta a dohányzó asztalra. Ezzel csak annyit akart felém jelezni, hogy nem lesz belőlem anoním mappa, nem jegyzi fel észrevételeit. Ez a beszélgetés csupán olyan lesz, mintha nem az irodámban, hanem az otthonomban üldögélnénk forró csokoládét szürcsölve.
-Ez nem lehet szerelem, de oly jó. - Vontam meg a vállam. Éreztem, hogy pír lepi el az arcomat. Akár a legjobb barátom ül velem szembe, akár egy idegennek mesélek az érzéseimről, mindig úgy érzem, hogy utána csúfolódás tárgya leszek. Nem szeretek csak úgy beszélni arról, azokról a dolgokról, amelyek bennem játszódnak le, most mégis rákényszerülök. Hálás vagyok Phil-nek, amiért itt van nekem. Ha most nem tenném meg, felrobbanék.
Se lát, se hall, gyere valld be. - Legyintett barotm nevetve, ahogy elméláztam egy pillanatra. Más időkben jártam, a múltban vagy talán a jövőben? Magam sem tudom már.
-Ó, mondd, hogy nem szerelem, e hő vágy... Azt hittem nem fog már a bűbáj, nem szeret többé e szív mást. Az eszem figyelmeztet állj meg, a vége mindig csak sírás-rívás! - Mondtam durcásan és hátradőltem a fotelban. Fejemet a támlájának vetettem, kósza tincsek tévedtek az arcomba, amiket próbáltam elfújni szemem elől, de végül sikertelen volt a kísérlet. Ujjaim szántottak végig a hajamon, majd elődre dőltem, könyökeimet a térdemre támasztottam és kezeimbe temettem arcomat.
-Jobb, ha észreveszed, elcsavarta rég a fejed. Hazudik az eszed, szíved tudja, hol a helyed. - Bölcs mondatok hagyták el Phil száját, de azonnal rávágtam a lehető legjobb választ.
-Ó nem! - Álltam fel a fotelből és sétálni kezdtem a szűk irodában. Karjaimat összefűztem a mellkasom előtt, miközben végig az ablakon bámultam kifelé.
-Lelked újra éled, valld be, hogy az élet bizony, megint szép! - Nevette el magát Phil. Most már végképp nem tudom, hogy csupán kedvességből nevet vagy rajtam, a szerencsétleségemen kacarászik. Bosszant, hogy neki ez ennyire mulatságos.
-Ó,ne hidd! Ez nem szerelem, nem nem! - Lóbáltam magam előtt a kzemet, ezzel is Phil tudtára adva, egyáltalán nincs igaza. Sőt, semmiben nincs igaza.
-Mi baj? Na, mondd mi a gond? Mi a vész? - Emelkedett meg Phil szemöldöke a kérdés végére. Azt hiszem, sikerült teljesen össze zavarnom. Viszont nem csak őt, de magamat is. Hurrá Meg, ennél nagyobb okosságot nem is követhettél volna el.
-Nem kell nekem szerelem! Nem és kész! - Buggyant ki egy könnycsepp a szememből. Nem bírtam tovább, kifakadt belőlem minden elfolytott érzés. Leroskadtam Phil mellé a kanapéra és fejemet a vállára hajtottam.
-Csak egy szó az egész. - Simított végig Phil az arcomon, majd állam alá nyúlt, hogy a szemembe nézhessen. Letörölte a könnyeimet és magához ölelt.
-Ez mind, nem más, csak egy ábránd. Csak füst, nem láng, ködös ábránd. - Ellenkeztem az ellen, amit az előbb mondott. Foggal körömmel védtem azt a tényt, hogy bizony belezúgtam fülig McCules-be, abba a félisten kinézetű pasasba. Szőke haj, égkék szemek. Istenem, miért vagy velem ilyen gonosz....
-Na mondd hát már szerelem... az egy szó! - Tolt el vállaimnál fogva Phil és felállt a kanapéról. Behúzta a függönyöket, elvette az asztal mellett pihenő aktatáskáját, küldött felém egy csókot, majd eltűnt az irodámból.
Ott maradtam egyedül, a gondolataimba merülve. Lerúgtam a magas sarkúm, felhúztam a térdeimet és fejemet ráhajtottam.
-Csak ábránd vár, nekem mégis oly jó... - Suttogtam magam elé és elmosolyodtam...

Vissza az elejére Go down
Adelinda R. Goldschmidt
Admin
Admin
Adelinda R. Goldschmidt

Hozzászólások száma : 62
Comments : Megara Heaven Tumblr_lbi90eHoh21qc2a2so1_500

Megara Heaven Empty
TémanyitásTárgy: Re: Megara Heaven   Megara Heaven EmptyVas. Feb. 26, 2012 6:29 am

Üdv itt is, Megara! Very Happy

Nem is tudom, mit mondhatnék.. kifejezetten tetszett az előtörténeted, főleg, hogy ilyen.. nem is tudom a megfogalmazásod nagyon tetszik. Smile Így nincs más dolgom, minthogy azt mondjam; Elfogadlak! Very Happy
Sipirc avatart, titulust foglalni, aztán irány játszani! Wink
Vissza az elejére Go down
https://onceuponatime.hungarianforum.net

Megara Heaven
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
once upon a time :: &&ready characters :: Őket már elfogadtuk :: Hősök-
Ugrás: